Atak Zoraki 914 9 mm - titan

Kód: 42257
5 értékelés
Márka: Atak Arms
Ft30 632 Ft25 316 ÁFA nélkül
Raktáron

Atak Arms

Részletes információ

Termék részletes leírása

Atak Zoraki 914  9 mm - titan

A kis török harcos, nagy pocakkal, félautomata verzióban...

A Zoraki 914 kifejezetten kompakt méretű, hiszen hossz-magasság adatai alig haladják meg egy Walther PPK-ét. A méretéhez képest hihetetlenül nagy kapacitású a kétsoros tár, hiszen 14 db 9 mm PAK gáz- vagy riasztópatron tölthető bele. Emiatt persze a vastagság nem éppen PPK-t idéző, a markolat bizony hasas. Ennek ellenére közepes kézméretnek is jó fogású. A Zoraki 914-nek - a gázpisztolyok döntő többségétől eltérően - nincsen éles (fémlövedékes) eredetije. A formája nagyon vonzóra sikerült, legalábbis a vásárlók többségénél a forma volt a döntő szempont. Olyan kis divatos "tömzsi-erőteljes" szubkompakt benyomást kelt. A biztósítónak két állása van, a megszokott, "safty" és "fire". A Zorakik öntése az általam eddig látott török mezőnyből messze kiemelkedik.

Az élek határozottak, nincs legömbölyödés a sarkoknál, pusztán esztétikailag akár németekkel is versenyezhet (kis jóindulattal). A nikkelezett verziók felületkezelése lövés/hordás után is tartósnak ígérkezik, a feketéké gyönyörűen kopik a sarkoknál-éleknél. Egészében véve azonban - a Made in Turkey felirat nélkül - akár simán elhinném, hogy a német Umarex gyártotta.

A kis gázpisztoly revolverező sütése is kifejezetten jó, a kezelőszervek is határozottan járnak, kézre esnek. (Ez persze normális esetben nem dícséret, hanem minimális elvárás lenne, de ne feledjük, egy nagyon olcsó török gázfegyverről beszélünk!). A minimális méretek mellett nyomógombos tárkioldó és funkcionáló külső szánakasztó került a fegyverre, mindkettő jobbkezes.

Kaliber: 9mm PAK
Tárkapacitás: 14

 MKH-kártya NINCS a fegyverhez, de cseh próbajel van rajtuk, a www.pklv.hu –nál végeztethető el a szemle, vásárolható meg a kártya

Samonabíjecí obranná plynová pistole Atak Zoraki 914 v ráži 9 mm se zásobníkem na 14 nábojů. Plynová pistole známého výrobce plynových zbraní Atak

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Zoraki
Súly: 0.7 kg