3M™ PELTOR™ ProTac™ III keskeny Headset, fekete, fejpánttal

Kód: UU-0046-3778-9
Újdonság Tipp
2 értékelés
Márka: 3M/PELTOR
Ft47 643 Ft37 514 ÁFA nélkül
Raktáron

MT13H220A, Peltor

Részletes információ

Termék részletes leírása

3M™ PELTOR™ ProTac™ III keskeny Headset, fekete, fejpánttal

Termék részletek
 

3M™ PELTOR™ ProTac III headset védelmet nyújt a káros zajok ellen, miközben lehetővé teszi a 82 dB-es szint alatti környezeti hangok meghallását. Megnöveli a kommunikációs képességét a kollégáival, emellett lehetővé teszi a riasztások, a közeledő járművek vagy gépek zajának meghallását.

Kitűnő érték az elektronikus zajszintfüggő hallásvédelem területén. A 3M™ PELTOR™ vezető márka az elektronikus zajszintfüggő hallásvédelemben, különös tekintettel azokban az alkalmazásokban ahol állandó vagy impulzus jellegű zajhatásnak vannak kitéve a munkavállalók. A ProTac III headset védelmet nyújt a káros zajok ellen, miközben lehetővé teszi a 82 dB-es szint alatti környezeti hangok meghallását. Megnöveli a kommunikációs képességét a kollégáival, emellett lehetővé teszi a riasztások, a közeledő járművek vagy gépek zajának meghallását. Főbb tulajdonságok: - Zajszintfüggő funkció a környezeti hangok észleléséért - 3.5 mm „listen-only” sztereó bemenet (82 dB-ig) akülső eszközökhöz történő csatlakoztatáshoz (pl. mobiltelefon, két-irányú rádió, iPod) - Hangvezérlésű menürendszer - Automatikus kikapcsolás: az utolsó művelettől számított 4 óra múlva a készülék automatikusan kikapcsol - Alacsony akkumulátor riasztás alacsony töltöttségi szint esetén; - Az elektronika a kagyló külső részén került elhelyezésre, azért, hogy csökkenjen a nedvesség által okozott korrózió. - Mind fejpántos, mind sisakra rögzíthető verzió elérhető (fekete színben). - Két eltérő kagylóméretben érhető el: egy nagyobb csillapítású és egy keskeny kialakítású (Slim), alacsonyabb csillapítással - 21dB NRR; csak szakmai használatra

  • A hallásvédő védelmet nyújt a káros zajok ellen, miköben lehetővé teszi a környezeti zajok észlelését.
  • Beépített szintfüggő funkció lehetővé teszi a viselő számára, hogy meghallja a környezeti zajokat, mint a beszélgetések, gépek és riasztások zajai
  • 3.5 mm-es stereo csatlakozóval a mobiltelefonjához, vagy két irányú rádiójához is csatlakoztathatja, hogy a hívást közvetlenül a fülében hallja.
  • Automatikus kikapcsolás: az utolsó művelettől számított 4 óra múlva a készülék automatikusan kikapcsol. Alacsony akkumulátor riasztás alacsony töltöttségi szint esetén.
  • Hangvezérlésű menürendszer - nem kell levenni a headsetet

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fejhallgató
Garancia: 2 év
Súly: 0.5 kg